BRUTALNIM NOKAUTOM NA PROVOKACIJE Izašao je pred Srbina sa zastavom tzv. Kosova, a onda je ostao "bez glave" (VIDEO)

10:58 | 26-02-2024

Ostali sportovi 0

Monstruozna borba našeg borca.

Nikola Todorović
Screenshot Instagram

Nikola Todorović, istaknuti srpski kik-bokser iz Novog Sada, dodao je još jednu impresivnu pobedu svom nizu, ovoga puta nokautom nad borcem albanskog porekla, Edonom Agušijem.

Spektakularan okršaj rešen je u trećoj rundi kada je Todorović izveo majstorski udarac kolenom u glavu, ostvarujući ubedljiv trijumf.

TUGA NA DORĆOLU Prijatelji se okupili da odaju počast na mestu na kome je Stefan Savić poginuo (VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SENSHI (@senshi.gala)

 

Pored pokušaja Agušija da izazove Todorovića, boreći se pod zastavom takozvanog Kosova, srpski borac je ostao fokusiran na svoj cilj. Ovaj sportski gest Todorovića naišao je na oduševljenje ljubitelja borilačkih sportova, a snimak nokauta je samo na Instagramu za 24 sata postigao 70 hiljada pregleda.

Organizacija "Senshi" objavila je snimak nokauta, prikazujući uzbudljivu završnicu borbe. Nikola Todorović, najuspešniji kik-bokser iz Srbije, koji je osvojio brojne medalje i pehare, pokazao je svoju vrhunsku formu, ističući se ne samo na domaćoj, već i na međunarodnoj sceni.

Osim što se takmiči u najprestižnijoj svetskoj organizaciji "Glori", gde se suočava s borbama protiv poznatih imena kao što su Badr Hari i Riko Verhoven, Todorović je posebno istaknuti predstavnik Srbije u kik-boksu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading