FATALNE SRPKINJE One su lepe, uspešne, bogate i osvojile su srca slavnih stranih sportista

21:15 | 10-10-2024

Šoutajm 0

Slove za lepe i poželjne svuda po svetu.

prinskrin

Srpkinje slove za lepe i poželjne žene i nije čudo što su osvojile srca mnogih uspešnih stranaca. Ovog puta fokus je na slavnim sportistima.

Jedan od najboljih švajcarskih fudbalera Remo Frojler gostovaće reprezentaciji Srbije u Ligi nacija, a supruga Kristina, devojački Šivčić, Srpkinja je i navijaće za obe selekcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIKI FREULER (@kikifreuler)

 

Slično je bilo i u slučaju Mirjane Cuber, bivše supruge takođe poznatog Švajcarca Stivena Cubera. Njih dve su se zapravo družile u jednom periodu, ali je bivša misica okončala brak sa Švajcarcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira (@therealmira)

 

Još jedna Srpkinja bila je fatalna za poznatog fudbalera, koji je fudbalska veličina u konkurenciji dvojice "sajdžija". Čuveni francuski napadač Tijeri Anri u braku je i ima decu sa Sarajkom Andreom Rajačić.

 

Naša teniserka Olgu Danilović blista u zagrljaju jednog od najboljih golmana današnjice - Jana Oblaka iz Slovenije.

Olga i Oblak Printscreen/Instagram
 

I u drugim sportovima pustile su korenje u inostranstvu. Najaktuelnija ljubavna priča Srpkinje i stranca jeste između Pola Džordža, zvezde NBA lige i Danijele Raić iz okoline Pančeva.

 

 

Prethodno su Srpska Kim Kardašijan i američki superstar imali veliku aferu u javnosti, ali su je na kraju prebrodili i sada imaju potomstvo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading