KAKAV LIK Vrhunski golgeter prećutao saigračima da mu je devojka trudna, pa se šokantno oglasio na mrežama

06:00 | 13-10-2024

Šoutajm 0

U noći kad je oborio rekord star 87 godina (34 gola) napadač „vikinga“ najavio da će postati tata

Izabel Johansen

Momci, pročitajte, postaću tata!

Erling Haland EPA/Terje Pedersen
 

Erling Haland (24) ovako je obavestio reprezentativne saigrače - putem društvenih mreža - da mu je 20-godišnja devojka Izabel Haugseng Johansen u blagoslovenom stanju. Umesto da im je rekao uživo, tu u svlačionici, posle meča sa Slovenijom u Ligi nacija (3:0) na kojem je prvi put predvodio „vikinge“ kao kapiten.

Izabel Johansen i Erling Haland EPA/Martin Divisek
 

Poznanstvo iz detinjstva

Današnji as Sitija je buduću suprugu upoznao dok su bili deca, a delili su zajedničku ljubav - fudbal. Da, i lepotica iz Brinea je pikala... Kasnije, kad je Halandova karijera krenula vrtoglavim usponom, postala je njegova verna pratilja i podrška - u Salcburgu, Dortmundu, sad i u Mančesteru.

Napadač Norveške se, naime, vratio na teren stadiona u Oslu, na kojem je s dva gola oborio nacionalni rekord star 87 godina (34 pogotka), sačekavši da i navijači napuste tribine, a onda je stavio loptu ispod dresa i palac u usta. Tu fotku je objavio na mrežama uz emotikon bebe i porukom: Uskoro.

- Mnogo sam srećan zbog Erlinga. Ne događa se svaki dan da postanete golgeterski rekorder reprezentacije i otac. Saznali smo to preko Instagrama, očigledno nije hteo da ide okolo i svima govori - rekao je iznenađeni Morten Torsbi, dok je Markus Holmgren Pedersen dodao da „nije imao pojma da mu saigrač postaje otac“.

Kupuju vilu od 3,5 miliona

Erling i Izabel se uveliko spremaju za porodični život. Kako navodi „San“, viđeni su u grofoviji Češir kako gledaju vilu od 3,5 miliona koja ima šest spavaćih soba, teretanu, bazen, saunu...
Haland već poseduje vilu u Marbelji vrednu šest miliona funti, u kojoj provode letnje odmore, kao i stan od 2,6 miliona u Oslu.

Moderno doba kojem se, eto pridružio i Haland, kome je najpoznatija starleta sveta donela proklestvo u prošloj sezoni u kojem je Siti odbranio samo jednu od tri titule...

Komentari(0)

Loading