PENZIONISALA SE SA 20, PA OTVORILA ONLY FANS Izazovna plivačica prodaje golišave fotke za 35 evra nakon skandala na OI

06:30 | 16-10-2024

Šoutajm 0

"Obećavam da nećete zažaliti zbog ovoga", poručuje Paragvajka svojim pratiocima.

Printscreen/Instagram

"Only fans" platforma odnedavno je bogatija za izazovni foto-sadržaj Luane Alonso, atraktivne paragvajske plivačice, koja je otišla u sportsku penziju posle skandala na Olimpijskim igrama u Parizu.

Naime, ova seksi-plavuša je preterano naglašavala svoje atribute i nije poštovala dres-kod u olimpijskom selu, što je kod kolega sportista stvaralo nelagodu.

Printscreen/Instagram Printscreen/Instagram
 

- Njeno prisutvo stvara neprimerenu atmosferu unutar paragvajskog tima. Zahvaljujemo joj što je postupila prema uputstvima i što je svojevoljno odlučila da ne provede noć u selu - poručili su tada iz Olimpijskog komiteta Paragvaja.

Nije se proslavila ni u bazenu pošto je stala u kvalifikacijama na 100 metara delfin stilom, da bi potom rešila da završi reprezentativnu karijeru.

Printscreen/Instagram Printscreen/Instagram
 

- Planiram da studiram u Sjedinjenim Američkim Državama, da nastavim karijeru u političkim naukama i da, zašto ne, postanem jednog dana ministar sporta - izjavila je devojka rođena u Asunsionu 2004. godine.

Za školovanje je već pronašla izvor prihoda - Only fans. Kako piše "Dejli mejl", u opisu njene stranice na pomenutom sajtu stoji: „Vaša omiljena bivša plivačica. Obećavam da nećete zažaliti zbog ovoga. Zajedno ćemo se dobro zabaviti u porukama".

Printscreen/Instagram Printscreen/Instagram
 

Cene su popularne, pošto Luana Alonso svoje fotografije prodaje za 35 dolara, iliti 32 evra mesečno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading