ODE ANINA DRUGARICA Kraj u Melbunu za provokativnu cicu, ispala i lepotica iz komšiluka

06:00 | 17-01-2024

Šoutajm 0

Italijanka pružila jak otpor bivšoj šampionki Australijan opena, Rumunka šokirala fanove

Kamila Đorđi

 

Kamila Đorđi (32), Italijanka koja važi za najprovokativniju teniserku sveta, zbog fotografija naravno, ispala je već na startu Australijan opena.

Kamila Đorđi AP/Asanka Brendon Ratnayake
 

Istini za volju, zgodna Kamila je nasuprot sebe imala Viktoriju Azarenku, 22. na WTA listi i šampionku Melburna 2012. i 2013. godine. Posle dva i po sata žestoke borbe na vrelom terenu, Beloruskinja je slavila pobedu 6:1, 4:6, 6:3.

Kamili, 53. igračici planete, ostaje da se vrati modelingu i Instagramu, na kojem žali i pali fotkama kojima malo koga ostavlja ravnodušnim. Do nekog novog turnira...

Tu neku novu šansu mora da traži i Sorana Kirstea. Mada je bila favorit u meču prvog kola, kao 27. na WTA listi, Rumunka je ispala od Kineskinje Jafan Vang, 94. na svetu.

Sorana Kirstea AP/Alessandra Tarantino
 

Najbolja drugarice Ane Ivanović, iz vremena dok je naša teniserka bila aktivna, imala je pobedu u rukama. Vodila je 6:0 i 4:1, onda neshvatljivo stala.

Vangova je to iskoristila da preokrene set i dobije ga sa 7:5. A onda u odlučujućem da počisti 33-godišnju lepoticu iz Targovišta - 6:2.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading