ODE ANINA DRUGARICA Kraj u Melbunu za provokativnu cicu, ispala i lepotica iz komšiluka

06:00 | 17-01-2024

Šoutajm 0

Italijanka pružila jak otpor bivšoj šampionki Australijan opena, Rumunka šokirala fanove

Kamila Đorđi
AP/Asanka Brendon Ratnayake

 

Kamila Đorđi (32), Italijanka koja važi za najprovokativniju teniserku sveta, zbog fotografija naravno, ispala je već na startu Australijan opena.

Kamila Đorđi AP/Asanka Brendon Ratnayake
 

Istini za volju, zgodna Kamila je nasuprot sebe imala Viktoriju Azarenku, 22. na WTA listi i šampionku Melburna 2012. i 2013. godine. Posle dva i po sata žestoke borbe na vrelom terenu, Beloruskinja je slavila pobedu 6:1, 4:6, 6:3.

Kamili, 53. igračici planete, ostaje da se vrati modelingu i Instagramu, na kojem žali i pali fotkama kojima malo koga ostavlja ravnodušnim. Do nekog novog turnira...

Tu neku novu šansu mora da traži i Sorana Kirstea. Mada je bila favorit u meču prvog kola, kao 27. na WTA listi, Rumunka je ispala od Kineskinje Jafan Vang, 94. na svetu.

Sorana Kirstea AP/Alessandra Tarantino
 

Najbolja drugarice Ane Ivanović, iz vremena dok je naša teniserka bila aktivna, imala je pobedu u rukama. Vodila je 6:0 i 4:1, onda neshvatljivo stala.

Vangova je to iskoristila da preokrene set i dobije ga sa 7:5. A onda u odlučujućem da počisti 33-godišnju lepoticu iz Targovišta - 6:2.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading