POBEDA BEKEROVOG PULENA Novi šokantan poraz Ruda

23:45 | 26-10-2023

Tenis 0

Danski teniser Holger Rune plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Bazelu, pošto je večeras pobedio Argentinca Sebastijana Baesa 7:6 (7:2), 6:1.

Rune
Georgios Kefalas/Keystone via AP

Meč je trajao jedan sat i 26. minuta. Pobednik prvog seta odlučen je u taj-brejku, koji je pripao Runeu rezultatom 7:2. Danac je briljirao u drugom setu, koji je dobio rezultatom 6:1.

Rune će u četvrtfinalu turnira u Bazelu igrati protiv Argentinca Martina Ečeverija.

Najveće iznenađenje na turniru napravio je Švajcarac Dominik Štrajker, koji je večeras u osmini finala pošto je pobedio drugog nosioca Norvežanina Kaspera Ruda 6:4, 3:6, 7:6 (7:1). Meč je trajao dva sata i 24 minuta. Štrajker je 96. teniser sveta, dok je Rud osmi na ATP listi.

Švajcarac će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Uga Embera, koji je bio bolji od Čileanca Nikolasa Jarija sa 7:6 (7:3), 7:6 (7:4).

ATP turnir u Bazelu se igra za nagradni fond od 2.196.000 evra.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading