JA SAM ĆERKA ĐAVOLA Sestra jedne od najboljih teniserki današnjice preti ocu da će ga ubiti

17:00 | 09-01-2024

Tenis 0

Mari Osaka, starija sestra daleko poznatije Naomi, uzburkala je tenisku javnost objavama na društvenim mrežama gde navodi da će ubiti oca Leonarda Fransoa ukoliko nastavi da fizički zlostavlja nju ili članove porodice

JA SAM ĆERKA ĐAVOLA Sestra jedne od najboljih teniserki današnjice preti ocu da će ga ubiti
EPA

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama, navodi da je godinama žrtva oca koji se nekontrolisano ponaša i često fizički nasrće na nju, ali rešila je da tome stane na kraj.

Zlostavljanje je počelo u detinjstvu, a ukoliko se ne prekine ni posle apela, spremna čak i da ga ubije.

-Ja sam kćerka đavola - napisala je Mari pa nastavila:

- Želim svima da kažem koliko sam razočarana i gnevna zbog tebe, kao oca i ljudskog bića generalno. Izneverio si me na svaki mogući način koji postoji. Maltretiraš me otkako sam bila mala i sada nastavljaš da maltretiraš moju majku. Nastavljaš da je emotivno zlostavljaš i ulaziš u našu kuću kao da je tvoja.

NAJGORE ŠTO JE MOGLO DA SE DOGODI Nadal je zbog ovoga rastužio Novakovog velikog prijatelja

 

 

Prema njenim rečima, njen otac je kukavica i nasilnik koga će ubiti ukoliko ponovo pokuša da je prebije.

- Pišem ovo javno baš zato što si kukavica koja se krije iza fizičke snage koja ti dozvoljava da me izudaraš i našeg izbora da te ne prijavimo policiji. To je to, ja sam završila sa tobom, kada te sledeći put vidim, zvaću policajce. Shvati ovo kao pretnju. Zbog načina na koji si povredio moju porodicu, ne bih zažalila ni kada bi te policija ubila. Ako ponovo dođeš da mi pretiš, da me prebiješ, uzvratiću ti i boriti se za nas obe. Ubiću te, ako me prvi ne ubiješ pištoljem koji nosiš kao sve kukavice. Zato slobodno napred, da vidimo kakav si čovek, mada od rođenja znam da si đavo. Bože, pomozi mi ako ponovo dođe - dodala je.

Kasnije je obrisala Instagram profil, ali korisnici interneta su uspeli sa spasu njenu objavu koja sada kruži internetom.

Inače, starija sestra Osaka se profesionalnim tenisom bavila od 2014. do 2021. godine, ali nije imala veće uspehe pa je od tenisa zaradila 90.000 dolara, a najbolji plasman u singlu joj je bio 280. mesto u maju 2018. godine.

Njena sestra je mlađa godinu i po dana i jedna je od najboljih teniserki svoje generacije, a svojevremeno je bila prva na WTA listi uz četiri osvojena turnira na kojima je zaradila preko 20 miliona dolara. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading