PSŽ SPREMIO 200 MILIONA EVRA ZA JAMALA Poznati insajder otkrio sve detalje velikog plana francuskog šampiona

19:35 | 02-10-2024

Fudbal 0

Bio bi to drugi najveći transfer u istoriji

Lamin Jamal

Najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano tvrdi da je Pari Sen Žermen spremio 200 miliona evra za dovođenje mlade zvezde Barselone Lamina Jamala.

Pariski klub je ovog leta ostao bez Kilijana Mbapea koji je bez obeštećenja otišao u Real Madrid, pa je francuski šampion mora da traži novu zvezdu oko koje će graditi tim. Izbor je pao na verovatno najveću senzaciju svetskog fudbala.

Ipak, do transfera nije došlo, jer Barselona nije želela ni da čuje za ponudu.

- PSŽ je na kraju prošle sezone, kada su shvatili da Kilijan Embape ide u Real Madrid, oni su u PSŽ spremili rekordnu ponudu, veću od 200 miliona evra. Ipak, nije zvanično poslata nikakva ponuda, jer ni igrač ni Barselona nisu bili raspoloženi za bilo kakvu priču o transferu, ali PSŽ je interno bio spreman za ponudu - rekao je Romano.

Podsetimo, PSŽ je 2017. godine doveo Nejmara iz Barselone za 222 miliona evra, što je bio rekordan transfer koji ni dan danas nije nadmašen.

Sada su Francuzi pokušali da urade nešto slično, s obzirom na to da Barselona nije želela ni da čuje za tu ponudu, a ni sam Jamal nije bio raspoložen za promenu sredine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading