FUDBALSKI ČAROBNJAK NEMA NAMERU DA STANE Mesijeva partija kao u najboljim danima, Argentinci u TRANSU

08:30 | 16-10-2024

Fudbal 0

Neverovatno izdanje vremešnog asa.

Lionel Mesi

Iako ima 37 godina, nema nameru da stane. Ono što Kristijano Ronaldo radi na jednom kraju sveta, isto odgovara na drugom Lionel Mesi.

Argentinski čarobnjak zadivljuje količinom magije koju prosipa po terenu. Tako je bilo i noćas protiv Bolivije - 6:0 kada je upisao het-trik.

Zanimljivo je da niko nikada nije imao više het-trikova od Mesija. Noćas mu je bio jubilarni deseti. I baš sa ta tri pogotka je preskočio Iranca Alija Daija i sada je drugi najefikasniji igrač u istoriji kada je u pitanju reprezentativni fudbal!

Mesi je trenutno na koti 112 golova, a ispred je samo (pogađate) Kristijano Ronaldo sa čak 133 hica u dresu Portugala.

Argentinci su noćas igrali kao u transu na prepunom Monumentalu pred čak 80.000 ljudi koji su oduševljeno skandirali Mesiju koji je na tri gola dodao i dve asistencije!

Najvećem sinu argentinskom fudbala (uz Maradonu naravno) i te kako prija da igra na stadionu Rivera gde nikada nije izgubio u 26 utakmica?!

Pored Mesija, upisivali su se noćas u listu strelaca za Argentinu Lautaro Martinez, Tijago Almada i Hulijan Alvarez, ali je 37-godišnjak iz Inter Majamija sve bacio u treći, pa i četvrti plan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading