NI GODINU DANA POSLE SMRTI Oglasio se sin Ćire Blaževića: Evo zašto još uvek njegov grob nema spomenik

13:15 | 08-02-2024

Fudbal 0

Ćiro Blažević sahranjen je pre godinu dana, a još uvek nije podignut nadgrobni spomenik

NI GODINU DANA POSLE SMRTI Oglasio se sin Ćire Blaževića: Evo zašto još uvek njegov grob nema spomenik
youtube printscreen

Miroslav Ćiro Blažević (87) preminuo je 8. februara prošle godine posle duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavio ćerke Katarinu i Barbaru i sina Miroslava. Od tada je prošlo tačno godinu dana i na njegovom grobu i dalje stoji samo drveni krst. Grobni spomenik nije napravljen, a njegova ćerka Katarina za to vreme planira da podigne tužbu protiv brata i majke Zdenke... 

Šta se dešava? O tome je pričao upravo njegov sin Miroslav.

HRVATI SE UPLAŠILI SRBIJE "Vatreni" nikako ne žele "orlove" za rivala u Ligi nacija

- Izrada grobnog spomenika se odužila. Hteli smo da se napravi od belog bračkog kamena. Osnovni motiv biće beli šal koji je obeležio njegovu trenersku karijeru u Dinamu. Tata to zaslužuje - rekao je Miroslav, a prenosi "Jutarnji list".

Najavio je i da planira da organizuje fudbalski turnir kao omaž svom ocu na terenima fudbalske škole u Maksimiru. Očekuje se da će tamo igrati veterani i pojedine estradne zvezde. Ono što hrvatskim medijima smeta je činjenica da ništa nije urađeno da bi se Blaževiću dao omaž koji zaslužuje.

Spominju da se spekulisalo o tome da će se neki trg ili ulica zvati po njemu, da će se organizovati neki veliki turnir ili da će neko takmičenje nositi ime po njemu. Ništa od toga se nije dogodilo ni posle godinu dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading