NEBESKI SKOK MITROVIĆA Gol Srbina u nadoknadi za pobedu u Ligi šampiona (VIDEO)

19:27 | 15-02-2024

Fudbal 0

Srpski napadač nastavlja da rešeta

Aleksandar Mitrović
EPA

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nastavio je da postiže golove u dresu Al-Hilala i posle pauze, pošto je sada pogodio u Azijskoj Ligi šampiona.

Al Hilal je slavio rezultatom 3:1 protiv Sepahana, pa će tim naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića u revanšu pred svojim navijačima odlučivati o plasmanu u četvrtfinale.

I jedan i drugi su večeras zaigrali u startnoj postavi Al Hilala, ali je prvo poluvreme proteklo u znaku domaćeg tima. Sepahan je poveo u 37. minutu preko Rezaijana.

Na izjednačenje se čekalo do 57. minuta, kada se Mitrović našao u odličnoj šansi, njegov udarac iskosa sa leve strane zaustavio golman domaćih, ali lopta je odbijena do Malkoma, koji je sprovodi u mrežu za izjednačenje na 1:1.

Petnaestak minuta pre kraja ekipa Sepahana je ostala sa igračem manje na terenu zbog isključenja Danesgara, a brojčanu prednost Al Hilala je u nadoknadi vremena iskoristio, kada Aleksandar Mitrović na asistenciju Abdulhamida pogađa za 2:1.

Taj gol je postignut u četvrtom minutu nadoknade, ali je ostalo vremena da gosti svoj trijumf učine i ubedljivijim. Ovoga puta, Al Hamdan je pogodio mrežu i stavio tačku na meč.

Revanš meč se igra 22. februara, kada će Al Hilal biti domaćin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading