DIVAN, NEVEROVATAN, GEST BOLONJE Arijana Mihajlović otkrila nepoznate detalje

13:27 | 16-02-2024

Fudbal 0

Mihajlovićeva udovica otkrila nepoznate detalje javnosti...

Siniša Mihajlović
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Prošlo je tačno 14 meseci od kada je preminuo Siniša Mihajlović. Velika praznina je još uvek tu i teško da bilo šta može da je ispuni. Probala je barem malo Bolonja da ispuni taj prostor.

Otkrila je to Arijana Mihajlović koja je u javnost pustila informaciju da je Bolonja i šest meseci posle smrti proslavljenog fudbalera i trenera isplaćivala Sinišin ugovor njegovoj porodici.

- Bolonja je isplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023! Neverovatan gest, koji mi je davao određenu sigurnost u danima velike konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, Marketi, Di Vajo, niko od njih nas nije zaboravio. Poseban klub u posebnom gradu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jasno je da su Bolonja i Siniša imali posebnu vezu i konekciju.

- Bolonja je poseban grad koji nam je ušao u srca i pre bolesti. A, tokom naše borbe i patnje stvorila se duboka ljubav: nedelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve smo delili sa predivnim ljudima.

Biće jako emotivno u nedelju pošto se sastaju Bolonja i još jedan Sinišin bivši klub - Lacio.

- Biće to Sinišina utakmica. I ja ću se vratiti na stadion, ponovo ću se približiti fudbal od kojeg sam se udaljila. I mojim sinovima je ovaj meč poseban, pošto su i oni zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, isto kao Bolonjini. Ni oni nas nisu zaboravili i voleli su Sinišu jednako kao fanovi Bolonje - zaključila je Arijana Mihajlović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading