TINJA NADA U LEVERKUZENU Sportski direktor Bajera još uvek veruje da Alonso ostaje i naredne sezone, ali...

15:50 | 21-02-2024

Fudbal 0

Sportski direktor Bajera Simon Rolfs izjavio je danas da je uveren da će Ćabi Alonso i naredne sezone da bude trener kluba iz Leverkuzena, prenose nemački mediji.

Alonso može da napusti Bajer
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

 

Pojedini mediji su objavili da bi Alonso na kraju sezone mogao da preuzme Bajern ili Liverpul. Alonso je preuzeo Bajer u oktobru 2022, a ima ugovor sa klubom iz Leverkuzena do juna 2026. godine.

- Siguran sam da Ćabi ostaje. Vezan je ugovorom i oseća se prijatno kod nas. Ima dobar i perspektivan tim. Sada svako ima svoju ulogu u timu i kvalitet da je odigra. Ne zavisimo od jednog tima, već se on prilagođava igračima, koji su dostupni - rekao je Rolfs za Sport1.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Bajer je ove sezone u borbi za tri trofeja. Bajer se nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige sa 58 bodova iz 22. meča, dok je Bajern Minhen drugi sa 50.

Klub iz Leverkuzena će u polufinalu Kupa Nemačke igrati sa Dizeldorfom. Bajer je grupnu fazu u Ligi Evrope završio na prvom mestu na tabeli sa 18 bodova, a ekipa iz Leverkuzena će u petak saznati ime rivala u osmini finala ovog evropskog klupskog takmičenja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading