LEGENDA TVRDI Ten Hag dobija pedalu na kraju sezone

14:29 | 04-03-2024

Fudbal 0

Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Pol Skols izjavio je da će menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag da dobije otkaz na kraju sezone, prenose britanski mediji

Ten Hag ostaje u Junajtedu
EPA-EFE/PETER POWELL

Mančester junajted je sinoć poražen od gradskog rivala Mančester sitija rezultatom 3:1 u 27. kolu Premijer lige. Klub sa Old traforda se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli engleskog prvenstva sa 44 boda, a u dosadašnjem delu sezone zabeležio je 11 poraza u Premijer ligi.

"Ono što vidimo je milion milja udaljeno od tima koji bi trebalo da bude konkurent za osvajanje Premijer lige. Svake sezone je tako", rekao je Skols, koji je u igračkoj karijeri sa Mančester junajtedom osvojio 25 trofeja.

On je istakao da novi suvlasnik Mančester junajteda Džim Retklif planira promene u klubu na kraju sezone.

"Ljudi iz kompanije Ineos koja je preuzela klub su već rekli svoje. Mislim da Ten Hag neće voditi Junajted naredne sezone. Iz intervjua Džima Retklifa, vidim negativnost prema svemu što se radi u klubu poslednjih 10, 11 godina. A posebno se misli na poslednje dve godine. Retklif nije srećan zbog toga što se dešava", naveo je Skols.

Ten Hag je menadžer Mančester junajteda od 2022. godine.

"Ne bih bio iznenađen da klub već uveliko traži novog menadžera. Ne kažem da je to ispravna odluka", zaključio je Skols, koji je za Mančester junajted odigrao 718 utakmica i postigao je 155 golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading