LUDILO OLD FIRMA Rendžers se dva puta vraćao iz mrtvih, u Seltiku imaju za čim da tuguju (VIDEO)

16:01 | 07-04-2024

Fudbal 0

Fantastičan derbi Škotske u kojem je Rendžersu pripao slađi bod.

FK Rendžers
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Nema dileme da je jedan od najvećih evropskih derbija Old Firm. Ne samo zbog animoziteta između Rendžersa i Seltika, već i zbog kvaliteta igre. A onda je danas bila na zaista vrhunskom nivou - 3:3!

Pravi spektakl i ludilo su nam priredili "policajci" i "kelti". Nisu se štedeli ni jedni ni drugi, svesni da je ulog šampionska titula.

Na kraju, slađi bod ide Rendžersu koji se vratio iz mrtvih dva puta. Prvi put pošto je gubio sa čak 2:0. Za to su bili zaslužni Daiči Maeda u prvom minutu i Met O'Rajli iz penala u 34.

Potom su Džejms Tavernije u 55. minutu i Abdulaje Sima u 86. minutu doneli poravnanje. Za onog ko je mislio da u završnici neće biti uzbuđenja, taj se debelo prevario.

Prvo je Adam Ajda u 88. minutu vratio prednost na stranu Seltika, da bi potpuni trans domaćim navijačima doneo Rabi Matondo u 93. minutu za kraj spektakla Old Firma.

Da napomenemo da je Rendžersu poništen i gol u 57. minutu posle intervencije VAR-a zbog faula Sirila Desersa.

Ono što je najuzbudljivije od svega je da je trenutno Seltik prvi sa bodom više od Rendžersa koji ima i utakmicu manje, pa nas čeka prava drama u borbi za titulu prvaka Škotske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading