PLAKAO SAM NON STOP Miloš Teodosić otvorio dušu, ovo je malo ko znao o njemu

07:13 | 25-09-2024

Košarka 0

Iako na terenu retko ispoljava emocije, u njemu zapravo sve vri

teo

Košarkaš Crvene zvezde, Miloš Teodosić, nedavno je gostovao u podkastu "X&Os chat" kod Edina Avdića, gde je otkrio jedan interesantan aspekt svog ponašanja na terenu. Naime, Teodosić je priznao da svesno izbegava izražavanje emocija tokom igre kako bi održao fokus i koncentraciju.

- To su stvari koje meni drže fokus i pažnju da ne bih pola sata pričao o ne znam ni ja čemu i gubio fokus, pa imam te stvari koje radim da bih bio fokusiran za utakmicu. Ne bih sad detaljisao šta i kako... Kada sam bio mali, ja sam plakao non stop. Kada izgubim basket, ja plačem i kad god gubim sam se ponašao tako i odjednom sam prestao i odlučio da ne želim da pokazujem emocije jer to neko može da iskoristi. I rekao sam da više to neću da radim - ispričao je Teodosić.

Osvrnuo se i na period kada je branio boje Olimpijakosa i igrao mečeve protiv najvećeg rivala, Panatinaikosa.

- Bilo je strašno zanimljivih derbija, počnu u 20:45 i završe se u tri... To je atmosfera vrlo slična Zvezdi i Partizanu, a Grci su... Više pričaju i deru se i generalno onako, ne samo na utakmici pa je atmosfera derbija veoma slična. Nema velike razlike, ali posle toga odem u Moskvu i tamo mi je čak prijalo da četiri godine nema pritiska da se pobedi Panatinaikos. Ja i sada imam to, da ne mogu da spavam pred derbi. Ima igrača koji mogu da spavaju normalno, ali izvrtiš utakmicu 6.000 puta u glavi. Koliko god ja neću da to neko vidi, ja sam takav i meni to pomaže da se skoncentrišem. Gubim fokus kada se ne ponašam tako, iako mi stvara pritisak ja se skoncentriše - rekao je Teo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading