KAPA DOLE, MILOŠE Emotivna isposvet Đokovića: Teodosić mi je dao 800 evra kada mi je bilo najteže

17:03 | 27-09-2024

Košarka 0

Teo pokazao veličinu

teo

Svi znaju kakav je Miloš Teodosić čarobnjak sa loptom, ali se malo zna o njegovom privatnom životu. O tome kakav je van terena najbolje svedoči priča Ilije Đokovića, pleja Mornara.

- Teo je prvo neverovatan čovek, pa onda i košarkaš. Idol! Ne samo meni, nego mnogima. Ono što radi na terenu je magično, ali isto tako i van terena ima gestove koji se ne zaboravljaju. Ispričaću za jednu anegdotu, ne znam da li će se on toga sećati - počeo je priču Đoković za "Meridian sport.

Onda je objasnio Milošev divan gest.

ata ATA Images
 

 

- Kada sam igrao u Borcu iz Čačka zarađivao sam zaista malo, neću reći iznos. Gledajući ostale reprezentativce bio je značajno manji novac. Imali smo dnevnice od 150 evra koje smo uvek davali fizioterapeutima i ljudima koji pomažu u oporavku. Pokojni Stevan Jelovac, moj veliki prijatelj, došao je i rekao Teodosiću za koliko novca ja igram. Teo je samo došao i dao mi 800 evra i rekao 'znam kakva ti je situacija'. Odgovorio sam mu 'Nemoj Miloše, nije potrebno', ali je on insistirao. Kratka priča o tome koliko je neverovatan i koliko pazi na ljude oko sebe - ispričao je srpski košarkaš.

Imaće priliku Đoković da igra protiv Tea već u subotu pošto Mornar dolazi u Beograd i igraće protiv Crvene zvezde Meridianbet.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading