OTKRIVENA ISTINA O ŠABAZU I ZVEZDI Duško je zbog njega gubio kosu, a ni ona nije uspela da pomogne Nejpiru

08:12 | 23-02-2024

Košarka 0

Šabaz Nejpir u Zvezdi nije pokazao gotovo ništa... Prvi čovek kluba Nebojša Čović govorio je otvoreno o Amerikancu

Šabaz nejpir
Alo/ Marko Metlaš

On je u podkastu kod Luke i Kuzme govorio i o novoj saradnici u klubu - psihologu koja radi sa košarkašima.

Zajedno sa njom, klub je jesenas pokušavao da pomogne Amerikancu Šabazu Nejpijeru, ali...

- Ima, ona mlada dama koju vidite da sedi gde i ja sedim, iza nas, ona je od ove sezone počela da se bavi i mislim da je to pravi potez i prava stvar. Da bi to trebalo dizati na još viši nivo - rekao je Čović.

Čović je otkrio i neke detalje koji do sada nisu bili poznati.

- Šabaz? Ne bi bilo profesionalno da sada kažem, ali pokušalo se, radilo se mnogo sa njim, dosta stvari je sugerisala, u smislu da li bi moglo da se nešto uradi ili ne, da ne širim dalje. Šabaz je jedan obrazovan momak i sve, ali... To nam je od početka napravilo veliki poremećaj. Ivanović je od početka bio maksimalno za Šabaza i to je bilo sve u redu, a onda je Šabaz u jednom trenutku rekao da će kasniti pet dana. I onda je Dušku i ono malo kose na prednjem delu glave otpalo. Takva reakcija, a mi smo potpisali garantovani ugovor... Rekao je odmah 'Teramo ga'. Šabaz je imao porodične probleme, kasnio je, a mi smo to odobrili, a Duško je od tog trenutka pravio neki gard - kazao je on.

ZVEZDIN ODGOVOR RAŽNATOVIĆU: Otkriveno koliko je novca plaćeno poznatom agentu

Nastavio je u istom ritmu.

- Od tog trenutka je krenulo to između njega i Duška. Nije Duško otišao zbog njega, kao što ni Bjelica nije otišao zbog Duška, već videli ste proteklih nedelja problematiku. A drugo, Bjelica je trebalo da naprati ceo ugovor od Fenerbahčea. I uopšte nije bila stvar do nas. Poštujemo Bjelicu, a sa Šabazom je bila ova muka. Kad je došao Sferopulos, rekao mu je 'Maksimalno verujem u tebe, ti si mi prvi plej'. Šta drugo da mu kaže? Zapravo, vidite, i ono što je slabo prisutno u javnosti je ponašanje jednog Miloša Teodosića sa 37 godina. Održao je čas košarke u Nišu, a nismo imali sreće da imamo Tea u nekim utakmicama u Evroligi. Da u tim godinama ima taj pristup i želju, a setite se kad je došao kakvi su naslovi bili. Da li verujem u njega? Do kraja. On je u velikoj meri naš, moj proizvod. Zainteresovani smo da produži i za sledeću sezonu. Neka igra koliko hoće. Dok god bude igrao, daće doprinos - zaključio je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading