ŽESTOK UDAR NA ZVEZDU Bivši reprezentativac poludeo zbog Teodosića - to je SRAMOTA

10:54 | 26-03-2024

Košarka 0

Crvena zvezda ove sezone mnogo zavisi od Miloša Teodosića...

Miloš Teodosić
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Gostujući u emiciji "U obruču" na TV Arena sport Vladimir Micov je naglasio da igra crveno-belih zavisi isključivo od jednog igrača - Miloša Teodosića.

- Baš su prevelike oscilacije, svih igrača. Na Balkanu kratko pamtimo ko si i šta si, a mnogo je loših komentara bilo za Teove igre početkom sezone, dok ga sada ga svi dižu u nebesa i svi jedva čekaju da uđe. Kako on izađe na teren, tako se prospe magija, krenu da igraju lepršavije. A ljudi, ako on sa 37 godina treba da igra tako i toliko, onda je to sramota, onda neko u klubu treba da se zapita gde je problem - rekao je Micov.

Micov je istakao da je veliki problem Zvezde to što godinama ne može da napravi rezultat u Evroligi.

- Da li je trener napravio ekipu ili nije, problem Zvezde je da ne mogu godinama da naprave rezultat, a sve više i više je ulaganja i sve bolja i bolja imena. Trener odlazi, pa na kraju saznaš ko je pravio ekipu, a bitno je da se zna odgovornost, ciljevi... I Partizan je najavljivao Fajnal-for, daleko je od toga, Zvezda je najavljivala Top 8, daleko je od toga i sada je i zvanično daleko od toga. Na kraju valjda neko snosi odgovornost, da vidimo šta se desilo, nije uvek trener kriv, ali jeste na kraju prvi koji najviše strada, retko koji trener hvata kontinuitet od nekoliko godina - smatra bivši košarkaš.

SFEROPULOS OBJASNIO ŠOKANTAN PORAZ OD MEGE Igrali su bolje od nas, kako je vreme odmicalo, bilo je jasno...

Osvrnuo se i na Zvezdin najveći promašaj - Šabaza Nejpira.

- Možda i nije hteo (da igra)... Gledao sam na terenu par utakmica, imao sam dosta takvih igrača, gde ti sve zgleda dosta polako, sporo, sa žvakom u ustima... Ludeo sam od takvih igrača. Imao je takvo ponašanje. Bio sam kod Duška Ivanovića u Baskoniji, kada je bilo još gore, manje utakmica a više treninga, on to stvarno ne trpi. Čitamo po novinama šta se dešava, ali verovatno nisu mogli da kliknu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading