USPEŠNA PROVERA ZA "ORLOVE" Rukometaši Srbije rutinski sa Slovačkom

23:40 | 04-01-2024

Ostali sportovi 0

Sigurna pobeda čete Tonija Đerone na pripremama u Španiji

Đerona
RSS

Desetak dana prošlo je od kako su se rukometaši okupili u Staroj Pazovi, a danas su na delu pokazali ono što su radili od starta priprema za Evropsko prvenstvo. Nisu "orlovi" briljirali, ali ono što je najvažnije - pobeda se pamti! 

Izabranici Tonija Đerona pobedom su otvorili pripremni turnir u španskom Granoljersu pošto su sa 31:24 (19:14) savladali Slovačku na krilima raspoloženog Lazara Kukića. 

Srednji bek Dinama iz Bukurešta bio je izuzetno motivisan na startu meča i sa četiri brza gola doneo prednost Srbiji. "Orlovi" su na krilima tog vođstva igrali do kraja, a Đerona je iskoristio šansu da oproba sve raspoložive snage pred odlazak na Evropsko prvenstvo. 

TRILER PRIPAO NORVEŽANKAMA Danska ostala bez finala Svetskog prvenstva, Reištad uz zvuk sirene odvela Norvešku u borbu za zlato

Izuzetan utisak ostavio je mladi pivotmen Luka Rogan, dobri su bili Bogdan Radivojević, Vanja Ilić i Dragan Pašmalbek. Odbranu je večeras držao Miljan Pušića, a posao mu je bio olakšan budući da su raspoloženi bili golmani Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev. 

Rukometaše Srbije već sutra od 17 časova očekuje nova provera na turniru u Španiji protiv Poljske. Jasno je - teži zadatak od današnjeg, ali i u taj meč izabranici Tonija Đerone ulaze kao veliki favoriti. 

U subotu sledi duel protiv Španije, onda selidba u Barselonu gde će Srbija trenirati do odlaska u Minhen i duela sa Islandom 12. januara.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari(0)

Loading