EKSPLODIRALA TENISKA BOMBA Legendarni trener želi saradnju sa Novakom, kakav bi ovo tandem bio!

16:50 | 22-10-2024

Tenis 0

Jedan od najcenjenijih teniskih stručnjaka ima savet za najboljeg na svetu

Novak Đoković

Novak Đoković je po svemu završio sezonu i verovatno će slobodno vreme do kraja kalendarske godine iskoristiti za odmor sa porodicom, ali i pripreme za sve ono što ga očekuje u 2025. godini.

Jedna od važnijih stvari koju Novak Đoković mora da uradi jeste izbor novog trenera. Uvek, kada je morao da donosi ovakve odluke, Srbin je bio studiozan i nije žurio. Tražio je trenera koji bi mogao da mu poboljša igru. Tako je bilo na početku sa Marjanom Vajdom, a onda i sa Andreom Agasijem, Todom Martinom, Borisom Bekerom, Goranom Ivaniševićem. 

Nedavno je čuveni trener Patrik Muratoglu dobio pitanje, koga bi od tenisera voleo da trenira. Njegov izbor bio je Novak Đoković, jer nekadašnji učitelj Serene Vilijams smatra da u igri Srbina ima još elemenata koji mogu da se poboljšaju. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

TRESE SVE SVET TENISA Poznati trener stavio Novaka ispred Rodžera i Rafe, evo i zašto

- Ono što mislim da je mogao bolje da uradi, što je teško reći jer je najbolji svih vremena, ponekad osećam da nije dovoljno agresivan u svojoj igri - rekao je Patrik Muratoglu, a prenosi "Talking Tennis". 

Veruje cenjeni stručnjak da je Novak tenisku igru doveo da savršenstva, ali da može još da napreduje, iako će u maju sledeće godine Đoković napuniti punih 38 godina.

- On je verovatno momak koji je pokrivao teren na najbolji mogući način, ne samo zbog pokreta, već i zbog činjenice da je, krećući se veoma visokim tempom u stranu, umeo da udari kontraudarac - zaključio je Muratoglu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading