PORAZ SRPSKOG TENISERA Lajović bez glavnog žreba mastersa u Parizu

16:35 | 29-10-2023

Tenis 0

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u glavni žreb mastersa u Parizu, pošto je danas u drugom, poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Amerikanca Markosa Đirona 7:5, 5:7, 7:6 (7:4)

Dušan Lajović
EPA

Meč je trajao dva sata i 21 minut. Lajović je 53. teniser sveta, dok je Điron 57. na ATP listi.

Rival američkom teniseru u glavnom žrebu biće poznat do kraja dana po završetku kvalifikacija.

U prvom setu igralo se gem za gem, a Amerikanac je napravio brejk u 12. gemu i ovaj deo meča je dobio 7:5.

Slična igra viđena je i u drugom setu. Lajović je stigao do brejka u 11. gemu i poveo 6:5, a onda je na svoj servis dobio drugi set rezultatom 7:5. Điron je poveo 3:0 u trećem setu, a onda je pri vođstvu od 5:4 servirao za pobedu. Lajović je uspeo da napravi brejk i izjednači na 5:5, a pobednik meča je odlučen u taj-brejku, koji je pripao američkom teniseru rezultatom 7:4.

U glavnom žrebu nalaze se trojica srpskih tenisera Novak Đoković, Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa pobednikom meča između Kecmanovića i Argentinca Tomasa Martina Ečeverija. Đere će se u prvom kolu susreti sa francuskim teniserom Lukom vam Ešom.

Masters u Parizu traje do petog novembra, a igra se za nagradni fond od 5.779.335 evra.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading