ANA IVANOVIĆ IMA SNAŽNU PORUKU Na čemu je zahvalna proslavljenja teniserka? (VIDEO)

09:00 | 21-12-2023

Tenis 0

Una televizija privukla je veliku pažnju javnosti zanimljivom inicijativom „21 dan zahvalnosti” u okviru koje ovih dana, baš uoči praznika, možemo čuti iskrene, inspirativne i najpozitivnije poruke naših sugrađana ali i poznatih ličnosti o tome koliko su i na čemu zahvalni čak i u najizazovnijim životnim danima.

UNA
Promo

Mnogobrojne javne ličnosti pričale su o ovoj temi za Una televiziju, a među njima je i naša proslavljena teniserka Ana Ivanović koja je uputila snažnu poruku:

- Kao što svi znamo, zahvalnost je jedna od najvažnijih vrlina, pogotovu u današnje vreme kada svi žele više i svi žele bolje. Važno je biti zahvalan na onome što imamo. Ja sam veoma zahvalna na svojoj porodici i na tome što sam imala sreće da se bavim onim što volim. Želim svima da budu zahvalni na malim stvarima jer ako nismo zahvalni na malim stvarima, i njih možemo izgubiti - poručila je lepa teniserka.

U okviru inicijative „21 dan zahvalnosti” Una televizija obeležila je i drugu godinu svog postojanja. Kao jedna od najmlađih televizijskih stanica, koja se może pohvaliti kvalitetnim programom i brojnim humanitarnim aktivnostima i sadržajima, okupila je najpoznatije voditelje i saradnike među kojima su Marija Kilibarda, Slavko Beleslin, Marijana Tabaković, Jasna Đurović, Jovana Uhrin, Anja Mit, Haris Džinović, Nikola Đuričko i Andrija Kuzmanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading