OLGA JE BILA SJAJNA Novak nakon meča pozvao publiku da zajedno dočekaju Novu godinu

18:40 | 31-12-2023

Tenis 0

"Tu je di-džej, biće odbrojavanje, hajde da zajedno proslavimo ovaj dan"

Novak i Olga
AP Photo/Trevor Collens

Novak Đoković i Olga Danilović savladali su tim Kine nakon tri meča i sada su na korak od četvrfinala Junajted kupa. Do toga su došli nakon super taj.brejka u trećem setu miks dubla, a nakon meča Đoković se zahvalio publici i pozvao ih da ostanu da dočekaju Novu godinu.

-Hvala svima što ste ostali ovako kasno. Ovo je jedinstveno veče u godini, a da odlučite da budete sa nama, mi to jako cenimo. Kao što je Olga rekla, nismo nikada igrali zajedno iako smo pričali o tome, dobili smo šansu ovde, bio je jako težak meč protiv Kine, oboje su dominantni igrači, a uspeli smo da na kraju sve preokrenemo. Olga je bila sjajna, odlično je odigrala u taj-brejku. Ostanite još par minuta da zajedno proslavimo Novu godinu. Tu je di-džej, biće odbrojavanje, hajde da zajedno proslavimo ovaj dan.

-Hvala što ste me podsetili, hvala na ljubavi i na našem zajedništvu, na hemiji, mi smo svi prijatelji, snažimo naše odnose svaki dan, ovo su retki trenuci kada možemo da budemo zajedno. Sreća što postoje ovakva takmičenja, na kojima smo zajedno - zaključio je Novak.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Komentari(0)

Loading