REKAO MI JE DA OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Ovo je bio najteži trenutak u Đokovićevom braku: Jelena otkrila dugo čuvanu tajnu

18:50 | 22-05-2024

Tenis 0

Kao i u svakom, tako je i u braku Novaka i Jelene Đoković bilo određenih problema u prošlosti

Novak i Jelena
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Svojevremeno, Jelena Đoković je i sama govorila o problemima sa kojima su se ona i Novak susretali. 

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - pričala je Jelena svojovremeno, pa istakla: 

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje. 

ĐOKOVIĆ - HANFMAN Novak protiv autsajdera startuje na turniru u Ženevi na 37. rođendan

Brojni mediji su pisali kako su Jelena i Novak imali probleme i da je njihova veza bila u ozbiljnoj krizi. 

- Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz - rekao je svojevremeno neimenovani izvor navodno blizak porodici Đoković za "Scandal" a zatim nastavio: 

- Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole. 

Takođe, isti izvor je istakao da je Novakova majka Dijana pomogla da se ovi problemi reše. 

- Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: "Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve u redu. Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke - navodi se u tekstu koji je svojovremeno objavio "Scandal". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading