NARAVNO DA JE SAN Siner dobio pitanje o Đokoviću, odgovor Italijana iznenadio sve na konferenciji

15:14 | 27-05-2024

Tenis 0

Italijan se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa

Siner
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Italijanski teniser Janik Siner, plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad Kristoferom Jubenksom sa 6:3, 6:3, 6:4. 

Na konferenciji za medije rekao je da je zadovoljan što je iza njega povreda, ali je i napomenuo da još ima prostora da popravi svoju igru. 

- Naravno, sjajno je što sam ponovo tu, radio sam mnogo da bih se vratio. Teniski mogu još da popravim igru, iz dana u dan ću to raditi, pokušaču da dođem do boljeg ritma na treninzima, sada sam potpuno opušten. Srećan sam, nije bilo lako. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SVE JE POZNATO Evo kad Novak Đoković igra prvi meč na Rolan Garosu

Ali, novinare je naravno zanimala borba za prvo mesto, jer Siner ima priliku da prestigne Nadala na prvoj poziciji. 

- Ne razmišljam o tome, samo pokušavam da se vratim gde sam bio, da izgradim samopouzdanje. Svaki udarac mi je važan, kao i svi mečevi, samo jedva čekam da se takmičim, bez toga nije zabavno. Znam scenario, ali nije toliko o tome u ovom momentu. Naravno da je san, ali sam opušten. Ako se dogodi, to je sjajno, ako ne, i dalje sam mlad, nadam se da ću doći do te tačke. Radujem se što ću ponovo na teren za dva minuta. 

O svojoj spremnosti za Rolan Garos, Siner kaže: 

- Rekao sam da ću prvi meč igrati samo ako sam spreman 100%, deluje okej, generalno sam spreman, ali nije forma tu gde treba da bude. Bio sam dugo bez treninga, malo sam u glavi imao problema sa tim. Danas je bio dobar dan za mene i videćemo šta ću uraditi u sledećoj rundi. 

Naredni rival mu je miljenik domaće publike, Rišar Gaske: 

- Jedva čekam, biće težak meč, protiv francuskog igrača igrati ovde je teško, posebno protiv njega, jer ima dosta navijača. Dao je dosta za sport, on je jako talentovan, moraću da budem na nivou da ga pobedim, da izgradim samopouzdanje, ali generalno, samo gledam ka tome. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading