OKTIVENA NOLETOVA VELIKA TAJNA Đoković je ovog čoveka uvek zvao za svet, vest o njegovoj smrti razorila je Srbina

12:07 | 01-07-2024

Tenis 0

U nedavno objavljenoj knjizi "U potrazi za Novakom - čovek iza enigme" autora Marka Hodžkinsona otkriveni su neki datalji iz života najboljeg tenisera sveta

app
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

U delu knjige u kome se bavio Novakovim "hejterima", objašnjava se i kako su se Novak Đoković i Brajant povezali.

 - Kada god je Novak imao problema ili se osećao samo loše, kada mu je bilo potrebno da se duhovno podigne, nazvao bi Brajanta jer je znao da će Amerikanac uvek biti tu za njega. Iako se Brajant nije razumeo u tenis, razumeo je emotivne izazove sa kojima se nosi elitni sportista, a to je ono što je bilo potrebno Novaku. Da pričaju na tom emotivnom nivou - navodi autor koji je u knjizi podrobno analizirao sve aspekte Novakove ličnosti.

Otkriveni su neki detalji.

- Nekada, kada bi pričali na telefon, Brajant bi odmah imao reči utehe i ohrabrenja za Đokovića. BIlo je i trenutaka kada je Brajant tražio vreme da razmisli o problemima koje ima Đoković i da na kraju dođe sa predloženim rešenjem - dodaje se i podseća da je Nole veoma patio kada je čuo da je košarkaš poginuo u helikopterskoj nesreći 2020. godine.

Tragične vesti dočekale su Novaka Đokovića na Australijan openu, gde je zaplakao noseći i specijalnu trenerku posvećenu velikom košarkašu L.A. Lejkersa, dok mu je na poseban način odao čast i na US Openu kada je osvojio 24. grend slem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading