DIJANA SVE OTKRILA Evo zašto je Novak Đoković izbačen iz gimnazije, pale su teške reči

12:55 | 14-08-2024

Tenis 0

Majka Novaka Đokovića, Dijana, otkrila je neke zanimljive detalje

Novak Đoković

Noletov put nije biti lak. Morao je da prođe svašta i da se odrekne mnogih stvari. Mnogi nisu imali razumevanje za našeg asa.

- Nisu imali razumevanja da on ne može da sedi u školskoj klupi. Morala sam na disciplinsku komisiju da idem, da obrazlažem gde je sve moj sin bio. Naravno da su me i oni ocrnili i na kraju je izbačen, odnosno ispisan iz te Sportske gimnazije. Rekla sam im da nikome ne kažu da su “s” od Sportske gimnazije. Trebalo je da mu daju podršku, da mu daju gradivo koje će on da savlada – rekla je Novakova majka u podkastu "Sportlajt".

Novak ima plan da upiše fakultet.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne znam da li sledeće ili za pet godina, ali svakako bih voleo da posedujem univerzitetsku diplomu. Tužan sam što to nisam uspeo kao mlad čovek, iako sam izuzetno zahvalan na svemu što imam i što sam postigao... To je kuća znanja, a ja sam veoma znatiželjan. Najviše me interesuju teme zdravlja, gde je polje široko. Voleo bih da izučavam i antičke civilizacije i arheologiju. U ovom periodu životu pokušavam da shvatim šta me najviše interesuje. U modernom dobu dosta toga možete da odradite onlajn, što je u mom slučaju možda najbolji metod, jer sam i teniser i roditelj - pričao je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading