KIRJOS NIJE ČESTITAO SINERU Australijanac ne priznaje titulu Italijana, uputio jake reči Tejloru Fricu

08:40 | 09-09-2024

Tenis 0

Australijanac se ne miri sa Sinerovom titulom

nik

Možda nije uspeo da osvoji titulu, ali je makar Tejlor Fric domaćoj publici u Njujorku uspeo da priredi nezaboravan put. Janik Siner je bio prejak u finalu US Opena, ali je Amerikanac konačno uspeo da se vrati tamo gde pripada. 

Od ovog ponedeljka Fric je opet među deset na svetu i sigurni smo da je njegova lepša polovina i jedna od najatraktivnijih dama povezanih sa tenisom zadovoljna. To se ipak nije moglo videti na licu Amerikanca posle meča.

Sasvim očekivanom, Tejlor je bio razočaran posle poraza, međutim povratak među deset je dokaz da je uradio nešto dobro na turniru.

PROSTAČKI KOMENTAR KIRJOSA Siner je danima na meti Australijanca, sada je na sraman način uvredio Janikovu devojku

Moćnu poruku uputio mu je Nik Kirjos nakon meča, a interesantno je to što najpre nije pomenuo Italijana, sa kojim se nalazi u tihom sukobu još od momenta kada je otkriveno da je bio umešan u doping skandal na turniru u Indijan Velsu.

Australijanac je tada istakao da Janik zaslužuje suspenziju od dve godine, a zanimljivo je i to što je u nedelju pre meča prozvao Sinera i na račun devojke Ane Kalinskaje sa kojom je prvo Nik bio u vezi.

- Glava gore šampione. Kakve dve nedelje za tebe, treba da budeš ekstremno ponosan - poručio je Kirjos Fricu bez ikakvog spominjanja prvog igrača na planeti. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading