NOVOM IZJAVOM PRIVUKAO PAŽNJU JAVNOSTI Rade Bogdanović: Da sad sretnem Piksija na ulici, ovo bih mu rekao...

19:00 | 11-09-2024

Fudbal 0

Ponovo se oglasio bivši fudbaler i sadašnji fudbalski analitičar

rts

Fudbalska reprezentacija Srbije startovala je u Ligi nacija odigravši dve utakmice. Najpre sa Špancima u Beogradu gde je zabeležila dobar rezultat 0:0 i tako uzela bod evropskom prvaku. 

Potom, protiv Danske u Kopenhagenu, Orlovi su izgubili sa 2:0, pa su od mogućih 6 bodova, uzeli samo jedan. 

Nakon meča sa aktuelnim prvakom Evrope, bio je zadovoljan čak i Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler i sadašnji analitičar koji sve fudbalske situacije komentariše bez dlake na jeziku, a koji je sada i imao šta da kaže posle meča sa Španijom. 

PIKSI UZVRATIO UDARAC Stojković opasno potkačio Radeta Bogdanovića: Nije mu izgovorio ime, ali poruka je jasna

On je u intervjuu za portal Sportske.ba poručio šta bi rekao selektoru Piksiju da ga sretne sada. 

- Da sad naiđe, ja bih mu rekao: „Selektore, čestitam na dobroj utakmici protiv Španije, dobro taktički postavljenoj formaciji gde smo igrali protiv prvaka Evrope i da smo odigrali 0:0, da su se momci borili maksimalno jer moje analize su, od utakmice do utakmice. U sportu se ne živi u prošlosti, a ja moram da komentarišem samo ono što mi moje oči vide. 

- Pa ja sam bio umjeren. Rekao sam da ja tu ne očekujem brodolom jer ipak je početak kvalifikacija, septembar mesec. Mi smo se dobro organizovali, stisli sa onim što smo imali i imali smo čak jednu-dve dobre šanse, ali rezultat je po meri. On je osnov za dalje utakmice i jedno jako dobro samopouzdanje, ali ja to ne shvatam lično, šta god da mi neko kaže. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading