BARSA SA MARSA Real ponižen na "Bernabeu" u El Klasiku - poker za poluvreme!

22:57 | 26-10-2024

Fudbal 0

Katalonci na +6!

EPA

Kakva Barselona, strašna Barselona! Katalonski klub je u najvećem derbiju španskog fudbala, popularnom El Klasiku, ponizio najvećeg rivala Real Madrid u njihovoj kući rezultatom 4:0 (0:0).

Mada u prvom poluvremenu nije bilo golova, sjajnog fudbala na "Santijago Bernabeu" nije manjkalo. Nekako je u centru pažnje bilo Kilijan Mbape, najskuplje pojačanje aktuelnog prvaka Evrope, pošto je neretko "spavao" u ofsajd poziciji. Zbog toga mu je čak i poništen jedan gol.

A, u nastavku se "kraljevski klub" raspao, odnosno Barsa je zaigrala kao da je sa Marsa. Apsolutno su nadigrali najljućeg rivala gosti i zasluženo stigla do ubedljivog trijumfa. Robert Levandovski je ponovo pokazao golgetersku klasu pošto je golovima u 54. i 56. minutu napravio kapitalnu prednost - 2:0. Potom su se u strelce upisali još i Lamin Jamal u 77. i Rafinja u 84.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Barselona je posle meča 11. kola La Lige na prvom mestu na tabeli sa 30 bodova, dok je Real drugi sa 24. Podsetimo, "blaugrana" je naredni rival Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, a meč 4. kola na programu je 6. novembra na Marakani.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

  

Komentari(0)

Loading