OVA GENERACIJA JE MNOGO POKAZALA Mitrović: I pored osporavanja, pokazali smo da mi uvek ostvarimo cilj

18:05 | 19-11-2023

Fudbal 0

Fudbaler Srbije Aleksandar Mitrović ponosan je na ekipu koja je večeras ostvarila plasman na Evropsko prvenstvo posle 24 godine

Srbija
AP Photo/Darko Vojinovic

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je večeras u Leskovcu da je najbitnije da su "orlovi" izborili plasman na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na EP, prvi put posle 2000. godine, pošto je danas u Leskovcu u poslednjem kolu grupe G kvalifikacija za kontinentalni šampionat odigrala nerešeno sa Bugarskom 2:2. Mađarska je u Budimpešti pobedila Crnu Goru 3:1.

Srbija je takmičenje u Grupi G završila na drugom mestu sa 14 bodova, dok je Mađarska prva sa 18.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Najbitnije da smo ostvarili povoljan rezultat za nas, jedan od najlepših momenata u reprezentaciji, mislim da je ova generacija pokazala od čega je satkana, i da smo i pored mnogo osporavanja, pokazali da mi uvek ostvarimo cilj. Treće veliko takmičenje u nizu na koje idemo, bili smo prvi u Ligi nacija, mislim da je ova generacija mnogo pokazala-rekao je Mitrović posle meča za RTS.

On je na kraju istakao da se nada da će Srbija večeras da slavi.

-Jako veliko olakšanje, unapred dobijene utakmice su uvek najteže, protivnik nema šta da izgubi, sećam se i utakmice protiv Gruzije, bilo je 1:0, tenzija i frka, uspeli smo, idemo na treće veliko takmičenje, nadam se da Srbija slavi večerasć- zaključio je Mitrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading