SPEKTAKL ZA BOGATE Mitar na Mesija? Može, ulaznica 15.000 dolara!

06:30 | 29-01-2024

Fudbal 0

Zvanično najbolji svetski fudbaler i društvo gostuju lideru saudijskog šampionata, čije su perjanice reprezentativci Srbije

Aleksandar Mitrović
EPA

 

U prvoj utakmici Sezonskog kupa u Rijadu večeras (19.00) sastaju se Al Hilal i Inter Majami.

Dvoboj lidera šampionata Arabije, čije su perjanice srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, i ekipe s Floride predvođene najboljim svetskim fudbalerom Lionelom Mesijem, izaziva ogromno interesovanje. A ulaz na „Kraljevsku arenu“ košta od 900 do čak 15.000 dolara!

Lionel Mesi i Aleksandar Mitrović Promo
 

Mesijevo društvo, koje je ove zime pojačao njegov prijatelj Luis Suarez, igraće 1. februara protiv Ronaldovog Al Nasra, takođe u saudijskoj prestonici, a onda se seli na Daleki istok (Hongkong, Tokio).

Suarez, Mesi i Buskets EPA/Cristobal Herreraulashkevich
 

Po povratku u Majami sledi prijateljski susret s Njuel Old bojsom, klubom u kojem je ponikao Leo Mesi, a onda start MLS 22. februara.

Što se tiče Al Hilala, pripreme za drugi deo sezone će završiti 8. februara okršajem s najvećim rivalom za titulu Al Nasrom. Potom će izabranici trenera Žorža Žezusa gostovati iranskom Sepahanu u plej-ofu Lige šampiona Azije (15. februar), a od 18. kreću u prvenstvene bitke. Mitar, Sergej i saigrači beže Ronaldovoj ekipi sedam bodova posle 19 (od 34) kola Pro lige Saudijske Arabije.

Komentari(0)

Loading