MNOGI GA MRZE, ALI... Bivši Ronaldov saigrač otkrio kakav je čovek Kristijano - evo šta je rekao o njemu

13:44 | 02-02-2024

Fudbal 0

Brazilac je zahvalan na svemu što je za njega legendarni fudbaler učinio.

Ronaldo
AP Photo/Armin Durgut

Svakakve priče kruže kada se govori o karakteru Kristijana Ronalda, a većina misli da se radi o poprilično arogantnom i razmaženom čoveku. Malo kada se spominje njegova "ljudska" strana, iako se radi o velikom humanitarcu i sjajnom prijatelju.

Potonji segment ličnosti slavnog fudbalera je potvrdio i Anderson, nekadašnji saigrač Portugalca u Mančester junajtedu, koji je otkrio jednu zanimljivu anegdotu i tako otkrio kakav je čovek popularni CR7:

- Čim sam stigao u Mančester, otišao sam kod Kristijana. Mnogo sam mu zahvalan. Usvojio me je. Živeli smo godinu dana tamo i na kraju otišli jer smo mi hteli da odemo. Da se on pitao, još bismo ostali - rekao je Anderson, koji je na "Old Trafordu" proveo sedam godina.

Kako je rekao, Ronaldo je uvek spreman da pomogne prijatelju:

- Nismo potrošili ništa. Tip nas je vodio na treninge, hranio nas... Imali smo dva bazena, đakuzi, teniski teren... Morali smo sa njim da idemo u klub u 6:30 svaki dan. Ronaldo je trenirao, a Nani i ja smo spavali na nosilima. Trening je počinjao u 9:30. Da sam imao pet posto njegovog mentaliteta, bio bih među 20 najboljih na svetu.

Eto kakav je čovek Kristijano Ronaldo...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading