"ONI NE ZASLUŽUJU TO" Žarko Lazetić najavom pred Železničar iznenadio sve

22:40 | 23-02-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas pred utakmicu sa ekipom Železničara, da protivnički tim ne zaslužuje da bude na 15. mestu na tabeli Superlige Srbije.

Žarko Lazetić
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

"Oni su trenutno u lošoj poziciji ali mislim da su zaslužili više. Pratim ih od dolaska novog trenera, Nenada Mijailovića i specifični su jer igraju izuzetno agresivno. Pozicija koju zauzimaju na tabeli sigurno nije ono što žele, mislim da ne zaslužuju da budu na njoj. Uveren sam da će do kraja sezone probati da poprave plasman, ali i da ćemo mi moći da prenesemo dobru energiju sa prethodnih utakmica i treninga pa ćemo videti za šta je to dovoljno", istakao je Lazetić na konferenciji za medije.

Dodaje da njegov tim mora da podiže kvalitet igre iz meča u meč.

"ZVEZDA JE U VEĆEM MORANJU" Petrić najavio novi meč Čukaričkog: Ovo ne sme da bude opravdanje...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Žarko Lazetić Printscreen

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Na prošloj utakmici, protiv Radnika, smo igrali protiv niske zone i kontrolisali smo potencijalne protivnapade. Popravili smo igru posle izgubljene lopte i zbog toga nije bilo mnogo šuteva na naš gol, a to će biti ključno i za ovu utakmicu. Verovatno će biti nešto teže jer protivnik igra drugačiji fudbal, ali i mi smo kompaktniji i stabilniji pa ni njima neće biti lako protiv nas", dodao je Lazetić.

Vezni igrač TSC-a Miloš Vulić izjavio je da Železničar igra dobro u nastavku sezone.

"Verujem da će pokušati da izvuku prednost iz toga što igraju na svom terenu i da će nas dočekati maksimalno spremni. Sa druge strane i mi igramo dobro, dobili smo prve dve utakmice bez primljenog gola, defanzivno smo kvalitetno odigrali i imali smo kontrolu lopte. Ako i u predstojeći meč uđemo tako i ako budemo igrali kao do sada, neće biti problema da osvojimo bodove", zaključio je Vulić. Fudbaleri TSC-a sutra od 18.30 igraju u Pančevu protiv Železničara, utakmicu 22. kola Superlige Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading