SVI SMO SE SMEJALI NJEGOVIM FORAMA Još jedna holivudska zvezda ulazi u engleski fudbal, da li će mu navijači oprostiti "ružnu prošlost"?

17:54 | 05-05-2024

Fudbal 0

Amerikanci sve više prisutni na "ostrvu".

epa
EPA-EFE/PETER POWELL

Posle Rajana Rejnoldsa i Roba Mekilhinija, još jedna holivudska zvezda je uložila novčana sredstva u engleski fudbal. Vil Ferel, poznat po ulogama u filmovima "Voditelj: Legenda o Ronu Burgundiju", "Zulender", "Čudnije od fikcije" i "Polubraća", određenu svotu novca će da uloži u Lids junajted, tačnije u kompaniju "49ers Enterprajzes" koja je vlasnik spomenutog kluba.

MARKOVIĆ JASNO I GLASNO Kapiten Partizana bi ovo promenio da može

- Istina je, Vil Ferel je delimični vlasnik Lidsa, a 49ers će objaviti saradnju za nekoliko dana. On je srećan što će posuti klub sa malo zvezdane prašine. Voli fudbal, a posebno je na njega utisak ostavio strast za igrom u Engleskoj. Sada je cilj da se Lids vrati tamo gde pripada - u Premijer ligu. Što se tiče Vila i 49ersa, ovo je ozbiljna prilika za ulaganje - rekao je neimenovani izvor za britanski "San".

Postoji samo jedna "začkoljica". Vil Ferel je prošle godine prisustvovao utakmici Liverpula protiv Evertona, a na glavi je nosio kapu sa grbom "redsa", što je bio jasan znak da je došao upravo kao njihov navijač, pa se postavlja pitanje da li će mu to pristalice Lidsa zameriti.

Klub sa "Eland rouda" za sada nije uspeo da se domogne plasmana u Premijer ligu ove sezone, ali će za to imati priliku u plej-ofu Čempionšipa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading