OVO JE DO SADA KRIO Sale Đorđević otkrio kao je urlao na Tea, ovo je razlog

07:04 | 09-10-2024

Košarka 0

Aleksandar Đorđević, bivši selektor Srbije, je otkrio koliko ceni Miloš Teodosića

alo

Sale je bio iskren u podkastu "X&O's CHAT" kod Edina Avdića.

- Imao sam sreće da treniram Miloša Teodosića, virtuoz, jedan od najtalentovanijih igrača koji je prošao ovim regionom. Sećam se da sam urlao na Tea 2014. godine. Vikao sam daj mi dobrog Tea, ne lošeg, daj mi dobrog, vođu, ne ovog kad poludiš - nasmejao se Đorđević.

Nastavio je u istom ritmu.

- Tog lošeg Tea ne želimo, ali ovo si pravi ti! Insistirao sam na tome i ponosan sam na odnos koji sam izgradio sa njim. Teo je bio najbitniji igrač svoje generacije u našoj reprezentaciji. To je naravno evoluiralo, nije moglo moguće odmah da se napravi. Ne može ni sa jednim igračem. Čvrsto verujem u ljudskost u odnosima da moraš da se ostvariš ka saradniku kao čovek. Kao igraču mi je bilo lakše da napravim te odnose iznutra, teže je kad si kao trener van svlačionice - naglasio je Đorđević objašnjavajući da kod njega samo jedna stvar ne može da se oprosti.

- Nevaspitanje i manjak poštovanja. To ne postoji kod mene, moraš da poštuješ jer dobijaš poštovanje od mene. Kad ne pokažu, tu je kraj. Svako može da pogreši i jedina moja filozofija je da svakome treba pružiti šansu - objasnio je Đorđević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading