ČUVENI HRVAT ODGOVORIO OSTOJI Nastala "frka" oko teme o kojoj ovih dana pričaju svi

09:48 | 06-03-2024

Košarka 0

Neočekivano.

Ostoja Mijailović
Tanjug/Ap

Nakon nedavnog Kopaonik biznis foruma, Aco Petrović je izneo svoje neslaganje sa stavom predsednika Partizana, Ostoji Mijailoviću, u vezi sa potencijalnim ulaskom Dubaija u ABA ligu.

Ova tema je bila deo šire diskusije o poslovanju, investicijama i finansijama u košarkaškim klubovima vodećih srpskih timova.

Razgovor na forumu, koji je okupio Ostoju Mijailovića i Nebojšu Čovića, dotakao se raznih aspekata biznisa, a posebno se isticalo pitanje mogućeg finansijskog udara koji bi ulazak Dubaija u ABA ligu doneo.

MIJAILOVIĆ: Zastupaću stav da Partizan i Zvezda dobiju najviše para od Dubaija

Spekulacije o milionskim ciframa kruže, a očekuje se da bi ovaj potez mogao označiti značajan finansijski podsticaj za sve uključene strane.

"Zastupaću stav da Zvezda i Partizan, koji su podigli ABA ligu, treba da uzmu najviše novca od njihovog ulaska. Mi smo je učinili popularnom, zato je njima zanimljivo. Tu ne smemo da se svađamo, treba da dođemo do zajedničkog finansiranja", rekao je Mijailović između ostalog.

Reagujući na društvenim mrežama, bivši hrvatski košarkaš i trener, Aco Petrović, nije podržao Mijailovićev stav o dolasku Dubaija u regionalno takmičenje.

"Evo, moj stav je suprotan ovome. I Zvezda i Partizan imaju najveći benefit od ABA lige, jer kroz tu ligu dobijaju ili plasmanom ili pozivnicom igranje u Evroligi. Zato bi veći deo kolača trebalo da pripadne ostalim klubovima u ligi, kako bi postala još jača i interesantnija"

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading