PLJAČKA Lopovi upali u kuću najlepše fudbalerke, ukrali sve dragocenosti, alarm džaba grmeo...

07:00 | 21-10-2024

Šoutajm 0

Provalnici odneli nakit i satove u vrednosti od pola miliona evra

Ališa Leman

Ališa Leman, za mnoge najlepša fudbalerka sveta, svakako najzgodnija, opljačkana je u subotu uveče.

Ališa Leman AP/Fabio Ferrari
 

Lopovi su upali u kuću u kojoj 25-godišnja Švajcarkinja živi s dečkom Daglasom Luizom, takođe članom Juventusa, i odneli dragocenosti u vrednosti od pola miliona evra! Kako prenose italijanski mediji, plen pljačkaša su satovi, 11 komada, koje je imao Brazilac, kao i Ališine dijamantske ogrlice.

Daglas Luiz AP/Marco Alpozzi
 

Kako se navodi, Luiz se vratio kući posle pobede nad Lacijom i imao je šta da vidi. Kuća je bila ispreturana od provale. U to vreme njegova devojka je bila u timskom hotelu, pošto je ženski tim „stare dame“ u nedelju igrao derbi s Interom (0:0).

Alarm se, kako je saopšteno, aktivirao oko 1.30 iza ponoći, što je dovelo policiju i forenzičare u dom fudbalsko-emotivnog para, gde traže moguće tragove provalnika.

Lemanova i Luiz nisu prve žrtve lopova među članovima kluba iz Torina, istu sudbinu minulih godina su doživeli Mojze Ken i Anhel di Marija.

Daglas i Ališa su, podsećanja radi, letos pojačali Juventus, transferima iz Aston Vile, ubrzo potom Švajcarkinja koja je popularnija i od zemljaka Rodžera Federera je digla glas zbog zarade, višestruko manje nego što ima njen dragi.

 

Komentari(0)

Loading