BRAVO Plasman karijere Olge Danilović

10:25 | 14-10-2024

Tenis 0

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je najbolji plasman u karijeri, pošto je napredovala za 17 pozicija i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 86. mesto sa 805 bodova

Olga Danilović

Olga Danilović je u nedelju osvojila ITF turnir u Kornelji de Ljobregat, pošto je u finalu pobedila Holanđanku Aranču Rus 6:2, 6:0.

Drugorangirana srpska teniserka Lola Radivojević napredovala je za četiri mesta i trenutno je 180. igračica sveta sa 394 boda. 

Aleksandra Krunić je 274. igračica na WTA listi sa 242 poena. Natalija Stevanović je 279. teniserka sveta sa 231 bodom, dok je Dejana Radanović 295. igračica na WTA listi sa 213.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje nalazi na prvom mestu WTA liste sa 9.785 bodova, dok je Beloruskinja Arina Sabalenka druga sa 9.716.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Amerikanka Koko Gof je napredovala za jednu poziciju i trenutno je treća teniserka sveta, dok je njena sunarodnica Džesika Pegula pala na četvrto mesto.

Elena Ribakina iz Kazahstana je na petom mestu WTA liste, dok je Italijanka Jasmin Paolini šesta teniserka sveta.

U TOP 10 najboljih igračica sveta nalaze se još Kineskinja Ćinven Ženg, Amerikanke Ema Navaro i Danijela Kolins i Brazilka Beatriz Hadad Maja, koja je na WTA listi napredovala za dve pozicije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading