RAJ NA ZEMLJI Jelena Janković uživa sa porodicom u luksuznoj vili u San Dijegu, kuća kao iz snova

12:25 | 21-05-2024

Tenis 0

Uživa u svojoj vili u Americi...

Jelena Janković
Alo/ Marko Metlaš

Nekadašnja srpska teniserka i bivša broj jedan Jelena Janković, preselila se u Ameriku sa mužem Brankom Barcem, piše Kurir. 

Slavna teniserka je odlučila da napusti rodni Beograd i da se preseli u mesto Rančo Santa Fe nedaleko od San Dijega gde ima kuću. 

Ona je urađena u mediteranskom stilu, a prostire se na 1.500 kvadrata. Enterijer je božanstven, ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca. Iako je pre nekoliko godina Jelena planirala da je proda, od toga je po svemu sudeći odustala.

Jelena Janković printscreen instagram
 

Srpkinja se maksimalno posvetila podizanju deteta i privatnom biznisu, a u svemu tome još pomaže suprug, koji je na relaciji Amerika - Srbija, zbog poslovnih obaveza. 

POBEDA KARIJERE Kecmanović eliminsao sedmog igrača na planeti!

Jankovićeva se prvi put oglasila za medije kada je boravila u Sloveniji. 

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je ona tada. 

Podsećanja radi, Jelena se sa suprugom upoznala početkom 2020. godine kada je otišla u jednu privatnu kliniku da se testira na koronu, pa ga je tu i upoznala, a onda se rodila ljubav. 

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine - reumatolog. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading