POLJAKINJA SUVERENO DRŽI TRON Danilovićeva ni napred ni nazad, zadržala istu poziciju

09:01 | 09-09-2024

Tenis 0

Srpska teniserka Olga Danilović zadržala je 110. mesto na danas objavljenoj WTA listi, na kojoj je i dalje prva Iga Švjontek iz Poljske

Olga

Danilović na 110. mestu ima 655 bodova.

Od srpskih teniserki Lola Radivojević napredovala je za 41 mesto i sada je 232. sa 312 bodova, dok je Dejana Radanović popravila plasman za 26. mesta i zauzima 245. sa 286 bodova. 

Prva je i dalje Poljakinja Iga Švjontek sa 10.885 bodova, ispred Beloruskinje Arine Sabalenke (8.716), koja je u subotu osvojila titulu na US Openu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠOKANTAN PAD NOLETA Jako loše vesti za Đokovića posle završenog US Opena

Finalistkinja poslednjeg grend slem turnira u sezoni Amerikanka Džesika Pegula napredovala je za tri mesta, na treće, a Elena Ribakina iz Kazahstana i Italijanska Džasmin Paolini zadržale su četvrto i peto mesto.

Amerikanka Koko Gof nije uspela da odbrani titulu na Ju Es openu i pokvarila je plasman za tri mesta pa je sada šesta, Kineskinja Ćiven Džen zadržala je sedmo mesto, dok je posle plasmana u polufinale Ju Es opena Amerikanka Ema Navaro skočila za četiri mesta, na osmo.

Čehinja Barbora Krejčikova i Grkinja Marija Sakari pokvarile su plasman za po jedno mesto i sada su na devetom i 10. mestu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading