"DELIJE" POMAŽU PORODICAMA NA KOSOVU Erakovićev dres na aukciji, evo kako možete da licitirate i pomognete (FOTO)

19:04 | 04-10-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Zenita poklonili su potpisane dresove sa ove utakmice ruskim navijačima koji skupljaju pomoć za Kursku oblast.

Eraković

 

Na Dan sećanja na žrtve opsade Sankt Peterburga, 8. septembra ove godine, fudbaleri Zenita odigrali su prijateljsku utakmicu sa Kairatom. Specijalno za ovu utakmicu napravljeni su dresovi u bojama lente koja označava uspomenu na blokadu ovog ruskog grada. Zelena je boja života a maslinasta boja pobede.

Fudbaleri Zenita poklonili su potpisane dresove sa ove utakmice ruskim navijačima koji skupljaju pomoć za Kursku oblast. Rusi su izdvojili dres Strahinje Erakovića sa željom da prihod od prodaje njegovog dresa ide za srpski narod na Kosovu i Metohiji!

Kako je saopštila Fondacija “Delije”, prihod od ovog dresa biće usmeren na završetak dogradnje kuće porodice Simijonović iz sela Manišince kod Novog Brda. Potrebno je još 5.020 evra za završetak ove akcije.

Aukcija će se sprovesti na instagram komentarima stranice fondacije “Delije”, od trenutka objave do 22 časa u nedelju 6. oktobra. Dres će osvojiti onaj ko do tog trenutka bude ponudio najvišu sumu. Početna cena je 1.000 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading