KAKAV JE OVO SVINJAC? Izviždali ga a on osuo paljbu po tzv. Kosovu

08:22 | 13-11-2023

Fudbal 0

Najboji strelac Izraela kritikovao je teren na kom se utakmica igrala

Eran Zahavi
EPA/ABIR SULTAN

U zaostaloj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, tzv. Kosovo pobedilo je Izrael rezultatom 1:0.

Tako je u grupi I prva Rumunija sa 16, Švajcarska je druga sa 15 bodova, Izrael ima 11, a tzv. Kosovo ima 10 bodova koje nije bez šanse da ode na Evropsko prvenstvo, ali moraju da im se poklope rezultati i da pre svega pruže partiju koju su pružili sinoć.

Izraelski fudbaler Eran Zahavi kritikovao je teren na kome se utakmica igrala.

- Ovo je više bio svinjac nego što je fudbalski teren...- rekao je bez uvijanja najbolji strelac reprezentacije Izraela posle meča: "Znali smo da neće biti laka situacija i nismo uspeli da dođemo do bodova. Dali smo sve od sebe i protiv Švajcarske i Rumunije. Sada nam se menjaju izgledi za plasman, očigledno bi bilo bolje da smo dobili te dve utakmice. Moraćemo sada da pobedimo Rumuniju i da uzmemo bodove Švajcarskoj.

 

 

- A, ovde, ovde nije mogao da se igra fudbal. Fudbaleri poput nas moraju da imaju normalne uslove da bi igrali i da bi došli u određene šanse. Bilo je teško raditi osnovne fudbalske stvari, a nije ni da su oni bili naročito dobri -dodao je Zahavi, vidno nezadovoljan načinom na koji je njegova ekipa prošla u Prištini.

Zahavi se nije previše obazirao na to što je himna njegove selekcije izviždana od strane navijača tzv. Kosova, a meč je održan uz najveće mere bezbednosti.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading