JOŠ TROJICA OTKAZALA PIKSIJU Srbija dodatno osakaćena pred meč sa prvakom Evrppe

19:04 | 02-09-2024

Fudbal 1

Nova glavobolja za Stojkovića

Piksi

 

Nakon što je Draganu Stojkoviću Piksiju nekolicina igrača već otkazala dolazak, među kojima i Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić, danas su stigle vesti da su njihov primer sledila još dvojica!

Očigledno je da će naš tim imati ogromnih problema da sastavi ekipu za duele sa Španijom, a posebno u zadnjem delu terena, pošto se danas saznalo da su na samo tri dana pred meč dolazak otkazali i Nemanja Maksimović i Miloš Veljković.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Maksimović juče nije bio na terenu na utakmici između Atens Kalitee i svog Panatinaikosa, dok je sa druge strane Miloš Veljković takođe zbog povrede propustio meč Verdera protiv Borusije Dortmund.

Takođe, na treningu se nije pojavio ni Aleksa Terzić.

Znajući da je reč o važnim šrafovima u odbrani Srbije, ostaje da se vidi da li će Piksi pozvati nekoga naknadno ili će se zadovoljiti onim što trenutno ima na raspolaganju.

On je to i istakao na treningu reprezentacije Srbije.

- Postoji znak pitanja za par igrača. Videćemo na licu mesta. Terzić je imao povredu zadnje lože pre 10 dana, dobre vesti su da je počeo da trenira. Salcburg nije hteo da ga stavlja na zadnjoj utakmici, rekao je da želi da dođe i da ima veliku želju. Veljković ima tendinitis leve tetive, znao sam to još prošle nedelje. Dolazi i on, videćemo u kakvom je stanju. Maksimović ima bol u desnoj pubičnoj regiji, koji se javio na poslednjoj utakmici, posle je prekinuo trening. I on dolazi danas, videćemo u kakvom je stanju. Oni su pod znakom pitanja. Nećemo tu silovati ništa, neću nikoga terati ako ga boli zadnja loža - rekao je Piksi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Milovan

02.09.2024 20:18

Uhvatite bilo kojeg mladića na ulici,igraće bolje od naših reprezentativaca.