BOGDAN NASTAVLJA DA CEPA MREŽICE Bogdanović srušio Adetokumba i Bakse u Milvokiju

07:23 | 30-10-2023

Košarka 0

Bogi je naštelovao ruku

Bogdanović solidan
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

U noći između nedelje i ponedeljka odigrano je pet mečeva NBA lige, a jedan od najefikasnijih duela odigran je u Milvokiju u kojem je Atlanta slavila protiv domaćih Baksa 127:110, uz odličnu partiju Bogdana Bogdanovića- 

Kapiten Srbije je uz Janga bio nosilac igre ekipe sa 17 postignutih poena. 

Naime, od starta duela viđena je efikasna košerka sa mnogo trčanja i puteva na obe strane. Gosti su dobro otvorili meč, a u ovom periodu posebno se istakao Klint Kapela. Uz to, na svaki pokušaj Milvokija da izjednači i preokrene, Houksi su imali spreman odgovor, a šut za tri poena napravio je najveću razliku. Atlanta je na poluvremenu imala devet trojki iz 21 pokušaja, dok je Milvoki stao na svega tri od 22. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DRUGU GODINU ZA REDOM Golden Stejt Voriorsi i dalje najvredniji klub NBA lige

 

 

Milvoki je u drugo poluvreme ušao sa 21 poenom zaostatka, a već na otvaranju treće četvrtine i nekoliko neiskorišćenih napada bilo je jasno da je poraz neminovan.

 

 

U ekipi Atlante najefikasniji bio je Tre Jang sa 20 poena uz 11 asistencija, Bogdanović je upisao 17 poena uz šest asistencija, dok su Deandre Hanter i Dežonte Mari doprineli sa po 15.

U poraženom Milvokiju Janis Adetokumbo je ubacio 26 poena, 18 je dodao Bizli. Lilard je imao katastrofalno veče. Na parketu je proveo 30 minuta, šutirao dva od 12 iz igre i upisao šest poena.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading