OSUĐEN KRISTIJANO RONALDO Portugalcu preti 99 udaraca bičem zbog preljube

16:15 | 13-10-2023

Šoutajm 0

Slavni fudbaler osuđen u Iranu

Kristijano Ronaldo
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Kristijano Ronaldo osuđen je u ovoj islamskoj republici na kaznu od 99 udaraca bičem i to zbog preljube, javili su tamošnji mediji. Portugalac je prekršio zakon u septembru kad je sa svojim klubom Al Nasrom gostovao Persepolisu u Teheranu u utakmici Azijske lige šampiona.

Ronaldo, koji je u vanbračnoj zajednici sa Georginom Rodrigez i s kojom živi zajedno u Rijadu u Saudijskoj Arabiji, napravio je neoprostiv greh prema mišljenju Iranaca zato što je u javnosti zagrlio drugu ženu. Naime, on se tokom boravka u Teheranu susreo sa slikarkom Fatemeh Hamami, kojoj je inače 85 posto tela paralizovano i ona je u kolicima, ali joj to ne smeta da slika - nogama. 

Upravo je Ronaldu želela da pokloni dva njegova portreta, koje je naslikala, a on joj je zauzvrat dao potpisani dres i potom joj prišao i zagrlio je i poljubio u obraz!

Iranska štampa tvrdi da je nekoliko iranskih advokata podnelo tužbe protiv Kristijana Ronalda zbog ove akcije, jer je prema iranskom zakonu dodirivanje žene jednako preljubi. 

Iran bi mogao da oprosti Kristijanu Ronaldu pod uslovom da pokaže kajanje, a još je verovatnija opcija da će mu kazna od 99 udaraca bičem biti preinačena u novčanu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading