SRPKINJA LEPŠA OD SVIH GLUMICA Ana Ivanović i Švajni se sreli sa Federerom i Mirkom na dodeli Oskara, srpska teniserka sve oborila s nogu (FOTO)

20:47 | 11-03-2024

Šoutajm 0

Ana Ivanović je ponovo blistala

Ana i Švajni
EPA-EFE/KYLE GRILLOT

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović privukla je sinoć veliku pažnju pojavivši se na 96. dodeli Oskara u Dolbi teatru u Los Anđelsu. Ana je na Instagramu objavila detalje sa svečanosti, sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom našla se u društvu poznatog para Mirke i Rodžera Federera.

Slike sa Oskara 2024. uveliko se komentarišu na Instagram profilu Ane Ivanović, koja je plenila lepotom u asimetričnoj žutoj haljini dok je Bastijan pozirao u smokingu.

Ana i Švajni sedeli su u Dolbi teatru pored Mirke i Rodžera Federera koji se nakon njegovog odlaska iz sveta profesionalnog sporta često viđaju na javnim događajima. Čuveni teniser odabrao je smoking za gala veče dok je njegova supruga bila u romantičnoj haljini.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Na Oskaru je Ana Ivanović pozirala i sa Federerom, dvoje tenisera pamtiće dugo ovaj susret, a modni izbor naše teniske zvezde oduševio je javnost na Instagramu (a i šire) pa se komentariše: "Koliko lepote", "Vau, lepša od svih glumica, predivna haljina","Ana i Bastijan su prelepi".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading