KAKVO LUDILO Ovo je potez meseca, navijači se bukvalno hvatali za glavu (VIDEO)

10:25 | 31-03-2024

Tenis 0

Bugarski teniser Grigor Dimitrov igra u fantastičnoj formi u Majamiju, a da Janiku Sineru neće biti lako u finalu (21.00) pokazao je u duelu sa Aleksandrom Zverevim

Grigor Dimitrov
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH SHUTTERSTOCK OUT

Bugarski teniser je prvo u četvrtfinalu eliminisao drugog tenisera sveta Karlosa Alkaraza, pa je u polufinalu uzeo skalp pomenutom Nemcu i prvi put se od novembra 2018. godine vratio u Top 10 društvo na ATP listi. 

Igra u neverovatnoj formi 32-godišnji teniser, pa je spektakularnim potezima podizao navijače na noge. Tako su protiv Zvereva svi bili u neverici posle jednog udarca Dimitrova. 

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA OBIŠAO SVET Prijatelj Đokovića i Serena Vilijams UHVAĆENI ZAJEDNO - ima li VATRE između njih? (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Imao je u trećem setu dve brejk lopte i bio je blizu da oduzme servis rivalu, a onda mu je mreža značajno otežala posao. Nakon što je loptica zakačila vrh sajle činilo se da će prevariti Bugarina, koji je pokazao da ima reflekse kao mačka. U padu je uspeo da poentira, napravi brejk za 4:3, a potom ode u finale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Bugarski teniser kaže da sad veruje u sebe više nego ikad.

- Bijem sopstvene bitke, trčim svoju trku. Sve je to došlo radom. Napornim radom, mene i mog tima. Ja sam trenutno na jednom potpuno drugačijem putu u svom životu i u karijeri. Dosta toga je urađeno. Ne želim da se vraćam unazad. Nema razloga. Nastavio sam da verujem, da radim i da idem napred. Verujem u sebe, sada više nego ikada. Kompletan tim uvek je verovao i gurao me napred, a nekada ni sam nisam verovao. Ponoviću, sada verujem. Radio sam dosta na disciplini, moja porodica i bliski prijatelji su sve vreme uz mene - rekao je Dimitrov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading