OLGI FALIO KORAK DO FINALA Špankinja izbacila Danilovićevu

16:08 | 06-04-2024

Tenis 0

Nažalost, srpska teniserka stala na dva koraka od trofeja.

olga
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Imala je Olga Danilović lepu priliku da se plasira u finale čelendžera u La Bisbalu, ali joj je na put stala Špankinja Rebeka Masarova - 6:3, 6:2.

Samo sat i 22 minuta je bilo potrebno 91. teniserki sveta da izbori plasman u borbu za trofej gde će je sačekati Argentinka Marija Lurdes Karle.

Što se tiče samog meča sa Danilovićevom, Masarova je bila zaista bolji rival danas. Mada je moglo da bude i drugačije da je 128. teniserka sveta iskoristila tri brejk lopte na servis domaće takmičarke.

Pritisnula je Danilovićeva servis Špankinje i u šestom gemu, međutim Masarova se uspešno odbranila. Nažalost, već u narednom gemu je ona napravila brejk i sigurnim servisom došla do 1:0 u setovima.

Imala je Masarova veliku psihološku prednost. Posebno kada je došla do brejka za 3:1 u gemovima. Ipak, nije se Olga predavala.

Stisnula je protivnicu u maratonskom sedmom gemu. Opet je propustila tri brejk lopte. Sa druge strane, Masarova je u narednom gemu iskoristila svoje šanse i novim oduzetim servisom rešila meč.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading